Projectleider bouw

Kom wonen en werken bij ons in Zeeland; een verademing

Onze relatie, Bouwbedrijf Joziasse in Vlissingen, heeft het DNA van het voormalig familiebedrijf behouden en is met haar 60 jarig bestaan nog altijd springlevend en zeer eigentijds. Alle bouwdisciplines zijn in het bedrijf vertegenwoordigd, van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie tot service- , beheers- en onderhoudswerkzaamheden. Wat opvalt is de enorme variëteit aan bouwprojecten en de vele tevreden opdrachtgevens onder particulieren, bedrijven en overheid.

De lijntjes zijn kort bij Bouwbedrijf Joziasse, er wordt snel beslist en de medewerkers hebben veel bewegingsvrijheid en verantwoordelijkheid in hun dagelijks werk. Dit geldt zeker voor degene die invulling gaat geven aan de veelzijdige en kleurrijke vacatue van Projecleider Bouw.

De functie:
In deze spilfunctie bent u verantwoordelijk voor een brede diversiteit aan bouwprojecten vanaf het eerste contact met de klant tot en met de oplevering en nazorg. U begeleidt, motiveert en coacht het bouwteam en stuurt onderaannemers, UTA- en uitvoerend personeel aan. Kerntaak is het bewaken van de voortgang en van de kosten en het rapporteren daarvan aan de directie. Verder is het uw taak om contacten en inkopen te bewaken evenals de kwaliteit en veiligheid van en op de eigen werken.

En terwijl u lekker aan het werk bent, geniet u van de vele zonuren in Vlissingen en omgeving en van de ruimte in de functie en om u heen.

Kortom, een droombaan! in een prachtige omgeving.

De kandidaat
U loopt al een tijdje rond met het idee om meer lucht en ruimte te creëren in uw woon- en werkomgeving. De verademing die Zeeland en Bouwbedrijf Joziasse te bieden hebben is voor u de wake-up call om te reageren op deze vacature. Uiteraard beschikt u over de juiste ervaring om meteen zelfstandig invulling te geven aan de functie van projectleider. U neemt makkelijk de dagelijkse beslissingen, bent gewend om projecten gestructureerd aan te sturen en de bewaking van de eigen projecten in financieel opzicht en qua uitvoering is uw tweede natuur. U communiceert makkelijk op alle niveaus, brengt een hbo werk- en denkniveau mee en u heeft relevante ervaring in renovatie en nieuwbouw.

Bouwbedrijf Joziasse biedt u
– De ruimte om naar eigen inzicht invulling te geven aan deze uitdagende en afwisselende functie.
– Door de diversiteit aan werken veel variatie en ontwikkelingskansen.
– De kans om in en nabij de ruwe diamant die Vlissingen is een mooi bestaan op te bouwen.
– Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Huisvesting op maat (bij gebleken geschiktheid)

Uw reactie
Wij ontvangen graag uw C.V., en uw motivatie om te verhuizen, op berry@springing.eu
Voor nadere informatie gebruikt u ook dit mailadres.

Springing Business & Careers is bij deze vacature tegelijk uw adviseur en die van Bouwbedrijf Joziasse

Business and Careers